Anysor's Blog


Prajitura in Foi

Posted in retete de anysor pe Ianuarie 28, 2010
Tags: ,

Aluat :
2 oua
14 linguri zahar
14 linguri ulei
14 linguri lapte
6 lingurite amoniac (stins cu otet )

Zaharul se topeste in lapte ,ouale se bat bine si se adauga uleiul peste ,punem si laptele cu zaharul ,amoniacul si faina cat cuprinde (aluatul sa fie mai moale ).Se fac trei foi care se coc pe fundul unei tavi de aragaz .
Crema la alegere ,eu folosesc budinca de ciocolata
Crema se pune calda peste foi si se taie dupa ce s-a racit (daca o pregatiti dimineata ar fii bine sa o taiati seara si daca o pregatiti seara sa o taiati dimineata ,o sa fie mult mai pufoasa )

Sursa poza aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: