Anysor's Blog


Gogosari in otet

Posted in retete de anysor pe Septembrie 28, 2010
Tags: ,

5 kg gogosari

1 l otet

2 l apa

1 ceasca zahar

3 linguri rase de sare  muraturi

boabe mustar ,piper boabe  la ochi si dupa gustul fiecaruia

Se pun toate la fiert  cand da in clocot se  oparesc gogosari taiati sferturi pana se inmoaie putin (daca puneti si conopida o opariti si pe ea )se aseaza in borcan imediat si se toarna compozitia calda in borcane,sa indesati bine borcanele ,gogosarul fiind inmuiat intra destul in borcan   ( puteti sa puneti si telina  si radacina de hrean taiata bastonase ),puneti capacele la borcane si depozitati in camara

Pentru ca borcanele sa nu se sparga din cauza lichidului cald ,toate borcanele se aseaza intr-o tava de tabla sau puteti sa puneti lama unui cutit sub borcan

Pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: